Schuldhulpverlening voor ondernemers

Heb je als (ex-)ondernemer geldproblemen of schulden?

Wij hebben de kennis in huis om samen met jou de geldproblemen aan te pakken die je als ondernemer hebt. In persoonlijke gesprekken brengen wij je financiële situatie in kaart. En stellen samen met je een actieplan op om stap voor stap tot een goede oplossing te komen.

Geldproblemen

Een paar voorbeelden van geldproblemen van een ondernemer:

  • Het lukt je niet om je zakelijke schulden te betalen.
  • Je hebt achterstanden op de betaling van privélasten zoals huur, hypotheek, energie of zorgverzekering
  • Je hebt andere onbetaalde privérekeningen
  • Je boekhouding is niet op orde
  • Je belastingaangiften zijn niet op tijd ingediend en je ontvangt aanslagen
  • Je ontvangt brieven van incassobureaus en deurwaarders
  • Schuldeisers dreigen met het aanvragen van je faillissement

Een informatiegesprek

Je hebt de mogelijkheid om direct een aanvraag te doen. Maar je kan ook eerst een informatiegesprek aanvragen bij het Zelfstandigenloket. Een medewerker vertelt je dan over de voorwaarden om recht te hebben op een Bbz-uitkering.

Neem contact op via het contactformulier op deze website. Als onderwerp kies je 'Zelfstandigenloket'. Vermeld in je bericht altijd je naam, woonplaats en telefoonnummer. Een medewerker van het Zelfstandigenloket neemt binnen 48 uur contact met je op.

Aanvragen

Vraag hulp bij schulden aan met je persoonlijke DigiD.

Aanvragen

Zaffier Zelfstandigenloket werkt alleen op afspraak. De medewerkers zijn elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 16.00 uur. Heb je een vraag voor het Zelfstandigenloket? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website. Als onderwerp kies je 'Zelfstandigenloket'. Vermeld in je bericht altijd je naam, woonplaats en telefoonnummer.