Kom werken bij Zaffier!

Zaffier is een nieuwe organisatie in Alkmaar, die inwoners in de regio op weg helpt bij re-integratie, participatie en financiële zelfstandigheid. Zaffier ondersteunt bij werk, geldzorgen en inburgering. De klant staat centraal en jij als medewerker ook!

Over de organisatie

De gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest gaan gezamenlijk uitvoering geven aan de Participatiewet, schuldhulpverlening, inburgering en minimabeleid. Waar dit nu door drie organisaties geregeld wordt, is er per 1 januari 2023 één organisatie: Zaffier. Door de krachten te bundelen kunnen we doelstellingen nóg beter behalen en helpen we méér inwoners te participeren. De nieuwe organisatie gaat bestaan uit zo’n 300 ambtelijke medewerkers en 1.000 medewerkers vanuit de Wet SW en de Participatiewet.

Zaffier is een jonge organisatie die zich volop ontwikkelt. Als je bij ons komt werken bouw je mee aan onze mooie organisatie! Er is ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Zet je talenten in en ontwikkel jezelf. Denk mee en draag bij aan het continu verbeteren en innoveren van onze dienstverlening aan inwoners. De inwoner staat centraal en jij als medewerker ook. En heel belangrijk: bij Zaffier zorgen we samen voor een goede werksfeer!

Bij Zaffier krijg je verantwoordelijkheid en vertrouwen. Waar het kan werken we hybride. Ideaal toch om privé en werk goed te kunnen combineren?

Werken in Noord-Holland Noord

Onze vacatures en stageplaatsen staan ook op de website van Werken in Noord-Holland Noord (WiNHN). Ben jij een vernieuwende professional met een servicegerichte blik? Kijk dan op de website werkeninnoordhollandnoord.nl.

Wil je Zaffier een open sollicitatie sturen, of wil je stage lopen bij ons? Neem dan contact met ons op.

Logo van "werken in Noord Holland Noord"

Werken in Noord-Holland Noord is een samenwerkingsverband tussen gemeenten en andere overheidsorganisaties