Kom werken bij Zaffier!

Zaffier ondersteunt bij werk, geldzorgen en inburgering. De klant staat centraal en jij als medewerker ook!

Over de organisatie

De gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest voeren gezamenlijk de Participatiewet, schuldhulpverlening, inburgering en minimabeleid uit. Door de krachten te bundelen kunnen we doelstellingen nóg beter behalen en helpen we méér inwoners te participeren. Zaffier bestaat uit zo’n 300 ambtelijke medewerkers en 1.000 medewerkers vanuit de Wet sociale werkvoorziening en de Participatiewet.

Zaffier is een jonge organisatie die zich volop ontwikkelt. Als je bij ons komt werken bouw je mee aan onze mooie organisatie! Er is ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Zet je talenten in en ontwikkel jezelf. Denk mee en draag bij aan het continu verbeteren en innoveren van onze dienstverlening aan inwoners. En heel belangrijk: bij Zaffier zorgen we samen voor een goede werksfeer!

Bij Zaffier krijg je verantwoordelijkheid en vertrouwen. Waar het kan werken we hybride. Ideaal toch om privé en werk goed te combineren?

Werken in Noord-Holland Noord

Onze vacatures en stageplaatsen staan op de website van Werken in Noord-Holland Noord (WiNHN). WiNHN is een samenwerkingsverband tussen gemeenten en andere overheidsorganisaties. 

Bekijk vacatures van Zaffier op WiNHN