WNK is nu Zaffier!

Zaffier brengt werkgevers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij elkaar.

Zaffier is re-integratiepartner van de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest.

Voor elkaar!

Er zijn mensen die door een arbeidsbeperking minder makkelijk kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Ze willen wel, maar kunnen niet altijd. Ze hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Zaffier helpt deze mensen in hun ontwikkeling en met het vinden van een passende werkplek. Meedoen in het arbeidsproces biedt werkzoekenden structuur en zingeving. Dat kan een werkplek zijn bij één van de bedrijven met wie we in de regio samenwerken of een werkplek bij Zaffier zelf.

Wij bieden:

 • Juiste match en gemotiveerde en enthousiaste medewerkers met een arbeidsbeperking
 • Administratieve ontzorging
 • Bewezen ervaring met het outsourcen van werkprocessen
 • Juiste begeleiding van medewerker en organisatie
 • Hoge productiecapaciteit voor arbeidsintensieve werkzaamheden

Over Zaffier

Zaffier brengt werkgevers en mensen met een arbeidsbeperking samen. Hiervoor bieden wij arbeidsrelaties in de vorm van detacheringen. Ook bieden wij structurele outsourcing-oplossingen om werkprocessen over te nemen. Daarnaast voeren wij werk voor derden uit op onze eigen productielocatie. Wij beschikken over meer dan 5.500 m2 aan productieruimtes en magazijnen. Hierbij bieden we ook logistieke diensten met eigen transport.

Verhalen

 • Detachering productiepersoneel ERIKS

  Altijd een goede match: ERIKS is blij met personeel via Zaffier. Voorman Gerard Mackaay werkt het liefst tot aan zijn pensioen met de mensen die via Zaffier bij hem aan het werk gaan.

 • Proces outsourcing schoonmaak gemeente Alkmaar

  Remko Huitema is werkzaam als facility manager bij de gemeente Alkmaar. Daar zet hij de lijnen uit en buigt hij zich over de inzetbaarheid van de Zaffier-medewerkers.