WerkgeversServicepunt

Zaffier is jouw halte naar maatwerk voor werving en selectie van personeel als je een bedrijf hebt in de gemeente Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo of Uitgeest.

Zoek je een gemotiveerde medewerker? Wij nemen jouw werk uit handen door de juiste kandidaat te vinden voor uw vacature. Jouw kandidaat halen wij uit het grootste bestand met werkzoekenden uit de regio. Hij of zij is direct inzetbaar en onze bemiddeling is kosteloos.

Ook maken wij het eenvoudig om werknemers met een arbeidsbeperking binnen je bedrijf te plaatsen en goed te laten functioneren. Je doet daarmee aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij adviseren je over relevante regelgeving en mogelijkheden voor subsidies en ondersteuning!

Jouw voordelen:

  • Direct inzetbaar personeel
  • Grootste aanbod van werkzoekenden in de regio
  • Gratis werving en selectie
  • Bijdrage aan invulling mvo (maatschappelijk verantwoord ondernemen)
  • Brede kennis over de uitvoering van de Participatiewet
  • Financiële voordelen (zoals loonkostensubsidie)
  • Beperkt werkgeversrisico (proefplaatsingen, no-riskpolis, etc.)

Contact WerkgeversServicepunt

Heb je of verwacht je een vacature in jouw organisatie? Wij willen zoveel mogelijk mensen laten deelnemen aan de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij je kosteloze werving en selectie!

Ondernemers
072 700 33 36
contact@wsp-nhn.nl

Wanneer er bij een kandidaat belemmeringen zijn om de werkzaamheden van je vacature uit te voeren zoals een gemiddelde reguliere werknemer dat kan, is er sprake van ‘verminderde loonwaarde’. Je kunt dan eventueel gebruik maken van een loonkostensubsidie, een geldbedrag van Zaffier voor het feit dat de werknemer geen volledige loonwaarde heeft. Een arbeidsdeskundige stelt de hoogte van de loonwaarde van de werknemer vast op de werkplek.

Zaffier is partner in het WSP-NHN