Bespaar op je energiekosten!

Je hebt het misschien al wel gehoord: de prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat je flink meer moet betalen voor gas en elektra. Maar wat kan je doen om jouw kosten toch zo laag mogelijk te houden?

Kijk eens op www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie. Daar geeft Gezondverzekerd.nl tips en informatie om je energiekosten te verlagen. Maar je vindt er ook informatie over je energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Je krijgt hier een persoonlijk advies dat past bij jouw situatie!

Voordelen van goedkope energie

Gezondverzekerd.nl werkt samen met jouw gemeente en biedt met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen.

Stap over via www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie en krijg de volgende voordelen:

  • Je betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • Je ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. Gezondverzekerd.nl heeft speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op je rekening. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
  • Je krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heb je bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen juist niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Gezondverzekerd.nl helpt je met het beste advies voor jouw situatie. 

Ga dus naar www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie en kijk hoe je het beste kunt besparen op je energiekosten. Heb je nog vragen? Bel dan naar 085 303 5389. Of meld je aan voor het online spreekuur via deze link