Disclaimer

Zaffier besteedt grote zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website www.zaffier.nl. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment worden gewijzigd. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Zaffier kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.zaffier.nl. Op de website kunnen links naar andere instellingen en organisaties zijn opgenomen. Zaffier kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en niet garanderen dat de websites foutloos of ononderbroken functioneren.

Privacy

Zaffier hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens in verband met het gebruik van zaffier.nl. Informatie over bezoeken aan onze website worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Informatie wordt niet gebruikt ter identificatie van individuele personen. De naam-, adres- en telefoongegevens die worden opgegeven voor de beantwoording van een e-mail, zullen alleen voor dit doel door Zaffier worden gebruikt.

Meer informatie over hoe Zaffier met jouw persoonsgegevens om gaat kun je vinden in de privacyverklaring.