Vind je personeel via Zaffier

Als je kiest voor kandidaten van Zaffier, krijg je opgewekte doorzetters. Mensen die jou een glimlach bezorgen, omdat zij laten zien waartoe ze in staat zijn, zelfs als het leven ze voor grote uitdagingen heeft gesteld. Je zult merken dat het voldoening geeft om mensen met een arbeidsbeperking in te kunnen zetten in jouw organisatie.

Neem direct contact op

Paul Twint

Detacheren en outsourcing

06 10 80 38 10

p.twint@zaffier.nl

Individuele detachering

Bij Zaffier vind je een weelde aan talenten met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. De functies waarvoor onze kandidaten worden ingezet, zijn ook zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan conciërges, beveiligers, catering- en horecamedewerkers, productiemedewerkers, winkelmedewerkers, administratief medewerkers, postbezorgers… zelfs bakkers! Omdat iedereen individueel wordt gecoacht, opgeleid en getraind, kennen wij onze kandidaten altijd persoonlijk en weten we precies wat hun mogelijkheden zijn en welke kwaliteiten ze in huis hebben.

In het geval van groepsdetachering werkt een aantal van onze medewerkers bij jouw organisatie. Zaffier zorgt voor één aanspreekpunt, zodat die persoon jouw organisatie en alle gedetacheerde mensen door en door kent.

Volledige ontzorging: daar staan we voor

In de praktijk blijkt dat veel werkgevers bereid zijn om iemand met een arbeidsbeperking aan de slag te helpen. Maar wat als het niet bevalt, of als iemand voor langere tijd ziek wordt? En levert het niet meer administratie op? Geen zorgen, dat regelen wij! De gedetacheerde medewerkers blijven in dienst van Zaffier, wat betekent dat jij je hoofd niet hoeft te breken over dergelijke risico’s in geval van ziekte of uitval, of over administratieve rompslomp. Op die manier wordt het heel eenvoudig om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (tijdelijk) in je bedrijf te plaatsen.

  • Gratis proefplaatsing
  • Kandidaat blijft in dienst van Zaffier
  • Zaffier zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijk verplichte afdrachten van salaris
  • Zaffier zorgt voor administratieve ontzorging
  • Onze jobcoach zorgt voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten
twee tevreden werknemers met duim omhoog

Detacheer via Zaffier Werknemers met een arbeidsbeperking

Detachering

Detacheren én sociaal ondernemen: twee vliegen in één klap

Detacheren is een laagdrempelige manier om mensen met een arbeidsbeperking een kans te geven in je bedrijf. Sterker nog: detacheringen tellen mee voor de banenafspraak! Ontdek nu hoe Zaffier je helpt invulling te geven aan sociaal ondernemen binnen jouw organisatie.

Zaffier plaatst kandidaten op verschillende niveaus, bij zowel grote als minder grote bedrijven in de regio. En met succes! We zorgen al jaren voor goede matches tussen organisaties en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kunnen we ook voor jou doen.

Onze kandidaten hebben talent

Met deze talenten leveren ze een waardevolle bijdrage aan jouw organisatie. Eenmaal op de juiste werkplek ontwikkelen ze zich tot gemotiveerde, enthousiaste en loyale medewerkers die van jouw werkvloer een nóg fijnere omgeving maken.

Zaffier zorgt voor de ideale match

Wij zijn specialist in het begeleiden en het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking en matchen jouw vraag met de talenten van onze kandidaten. Om te kunnen beoordelen of de match tussen onze kandidaat en jouw organisatie inderdaad geslaagd is, kun je een gratis proefplaatsing aanvragen.

Goed geregeld

Met onze detacheringsoplossing maken we je het graag makkelijk. De kandidaat blijft in dienst van Zaffier. Zaffier zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris. Bij ziekte wordt grotendeels geen vergoeding doorberekend. Zo kun je onze kandidaten heel flexibel en met weinig risico inzetten!

Een duurzame samenwerking

Wij gaan voor een langdurige en waardevolle samenwerking. Met onze gratis jobcoaching ben je verzekerd van goede persoonlijke begeleiding van zowel onze kandidaten als jouw organisatie. Zo bieden wij zowel jouw organisatie als de kandidaat een zekere mate van continuïteit.

Specialisaties

Marco Eerdhuijzen, Teamleider Logistiek bij Eriks:

“Het ziekteverzuim onder onze Zaffier-medewerkers is nihil te noemen. Sterker nog: deze mensen verschijnen elke dag met een smile op hun werk en zijn zo ontzettend gemotiveerd! Ik zie ze helemaal tot bloei komen. Ze voelen zich nuttig, maken ergens deel van uit, hun zelfvertrouwen stijgt. Het succes begint al bij de begeleiders van Zaffier: die kennen zowel hun cliënten als ons bedrijf door en door. Wij geven aan waar we plek hebben, zij maken de ideale match. Dat is de kracht van Zaffier: ze weten precies hoe ze het beste in iemand naar boven kunnen halen. Daarnaast is de aanwezigheid van Zaffier-personeel een verrijking voor onze werkvloer.”

medewerkster kringloopwinkel

Begeleid werken

Heb je jouw medewerkers graag zelf in dienst?
Zaffier biedt zekerheid.

Gemotiveerde arbeidskrachten in dienst met de regeling Begeleid Werken

Met de regeling Begeleid werken kun je mensen met een arbeidsbeperking (en een Wsw-indicatie) tegen aantrekkelijke voorwaarden in dienst nemen. Zaffier verzorgt kosteloos de begeleiding en fungeert als vangnet. Werknemers ontvangen een reguliere arbeidsovereenkomst en krijgen betaald volgens de geldende cao. Een eventueel lagere arbeidsprestatie wordt gecompenseerd met een loonkostensubsidie. Kortom: de werknemers staan bij jouw bedrijf op de loonlijst en zijn hiermee volwaardig medewerker. De ervaring leert dat deze waardering voor bijzonder gemotiveerde arbeidskrachten zorgt.

Contact