Kies voor outsourcing op jouw locatie

Outsourcing biedt een betrouwbare en betaalbare oplossing voor bedrijfsprocessen met handmatig, repetitief of arbeidsintensief werk. Of het nu gaat om productiewerk, montagewerk of logistieke werkzaamheden: wij doen het voor je, bij jou op locatie. Wij zorgen ervoor dat de uitvoerders aan de slag kunnen en nemen de begeleiding en zo nodig, de volledige leiding op ons. Zaken als werving, opleiding, de dagelijkse inzet en de begeleiding op de werkvloer kun je dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beschikken over gespecialiseerde leidinggevenden die ervoor zorgen dat er altijd voldoende mensen paraat staan om het werk naar behoren uit te voeren. Op die manier kun jij, vrij van werkgeversrisico, bijdragen aan de doelen van de banenafspraak.

twee tevreden werknemers

Werk uitbesteden op vertrouwd terrein

Zaffier doet het werk bij jou op de werkvloer

Voorbeelden van onze klanten

Neem direct contact op

Rob Neefjes

Rob Neefjes

Montage en Verpakking

06 14 76 14 00

productiebureau@zaffier.nl

Voorbeeld Werk op locatie incidenteel

Afhankelijk van de drukte werken zo’n 10 tot 20 Zaffier-medewerkers op de logistieke afdeling van een cosmeticabedrijf. Alle ingekochte producten worden omgepakt en gestickerd. Dit doen de medewerkers onder leiding van onze leidinggevende.

Deze leidinggevende maakt met de magazijnmeester van het cosmeticabedrijf afspraken over doorlooptijden en specifieke werkinstructies.

Voorbeeld Werk op locatie structureel

Een postbedrijf heeft het ochtendsorteerproces in haar regionale pakketsorteercentrum volledig uitbesteed aan Zaffier Personeelsdiensten. Zaffier is verantwoordelijk voor de afhandeling van het proces.

Wat betreft de inzet van medewerkers wordt meebewogen met de planning van het postbedrijf. Er is bovendien een vervoersvoorziening getroffen omdat het sorteercentrum niet bereikbaar is via het openbaar vervoer. Dit is op basis van een meerjarige overeenkomst, gekoppeld aan een SLA.

Wat kan Zaffier voor jouw organisatie betekenen?

Zaffier biedt oplossingen op maat. Zo kunnen we overeenkomsten aangaan op basis van resultaatafspraken (denk bijvoorbeeld aan stuksprijzen) of inleenvergoedingen, waarbij een gemiddeld tarief per uitgeleende werknemer wordt gehanteerd. Het uiteindelijke tarief wordt in overleg vastgesteld.

Concurrerend tarief op maat

Dankzij ons concurrerend maatwerktarief weet je zeker dat de toegevoegde waarde uitstijgt boven de gemaakte kosten. De kosten vallen in de praktijk een stuk lager uit dan wanneer je de klus uitbesteedt aan reguliere marktpartijen.

De uiteindelijke kosten hangen af van een aantal factoren, waaronder:

 • De te verrichten taken of werkzaamheden
 • De afstand tussen Zaffier en de locatie waar de processen worden uitgevoerd
 • Bij wie het ondernemersrisico ligt (de opdrachtgever of de detacheerder)
 • De mate van begeleiding
 • De duur van de detachering en het aantal medewerkers
 • De noodzakelijke voorbereiding en de inwerkperiode
 • Het trainen, opleiden en certificeren van de medewerkers
 • Overige zaken, zoals (verplichte) werkkleding

Daarom kiezen klanten voor outsourcing met Zaffier

 • Het bedrijfsproces wordt door Zaffier uit handen genomen waardoor jij daar veel minder tijd en mankracht aan hoeft te besteden
 • Het uitvoeringsrisico wordt door Zaffier overgenomen
 • Je kunt aan de overheid en het bedrijfsleven laten zien dat je voldoet aan de banenafspraak en maatschappelijk verantwoord onderneemt
 • Zaffier doorgrondt het bestaande werkproces en zorgt voor behapbare deeltaken die onze medewerkers met succes uitvoeren. Het resultaat is van hoge kwaliteit, en dat voor een goede prijs!
 • Geen omkijken meer naar het personeelsvraagstuk voor dat deel van het bedrijfsproces.
 • Jij kiest voor een betrouwbare partij met veel ervaring in het overnemen van bedrijfsprocessen

Een duurzame samenwerking

Wij gaan voor een langdurige en waardevolle samenwerking. Met onze gratis jobcoaching ben je verzekerd van goede persoonlijke begeleiding van zowel onze kandidaten als jouw organisatie. Zo bieden wij zowel jouw organisatie als de kandidaat een zekere mate van continuïteit.

Deze klanten hebben al een bedrijfsproces aan Zaffier uitbesteed

Pakketsortering voor PostNL

Post NL heeft het ochtendsorteerproces in haar regionale pakketsorteercentrum volledig uitbesteed aan Zaffier. Zaffier is volledig verantwoordelijk voor de afhandeling van het proces.

Postbezorging voor PostNL

In opdracht van PostNL hebben we het volledige postbezorgings­proces op ons genomen voor de wijken in de regio's Alkmaar, Castricum, Bergen, Heerhugowaard, Langedijk, Schermer, Beemster en Amstelveen.

Daarbij zijn we verantwoordelijk voor de werving, dagelijkse inzet, logistieke middelen en begeleiding op de werkvloer. Een groep van onze medewerkers bezorgt, ín officieel PostNL tenue, de dagelijkse post in deze wijken.

Schoonmaak voor de gemeenten Alkmaar, Bergen en Dijk en Waard

Een aantal van onze medewerkers verzorgt de schoonmaak van een aantal panden van de gemeenten Alkmaar, Bergen en Dijk en Waard.

Dit gebeurt op dagelijkse basis en tijdens kantooruren, waardoor moeiteloos op onverwachte situaties kan worden geanticipeerd. We hebben daarbij ook het bestelproces van schoonmaakmiddelen op ons genomen.

Op sommige locaties verzorgt Zaffier het onderhoud van de koffieautomaten en handelen we de interne post af. Alle panden worden door een extern bureau jaarlijks onderworpen aan meerdere VSR-controles (Vereniging Schoonmaak Research). Deze controles zijn altijd positief beoordeeld.

vrouw achter de kassa in de kantine

Receptie- en kantinebeheer voor Centrum voor Kunst en Erfgoed

Wie er dagelijks achter de receptie van het Centrum voor Kunst en Erfgoed in Alkmaar staan? De medewerkers van Zaffier, natuurlijk! Wij nemen de telefoon op voor de bedrijven die in dit pand gevestigd zijn, verwelkomen bezoekers en verwijzen hen door naar de juiste afdeling.

Zaffier heeft daarnaast alle werkzaamheden, waaronder de inkoop, op zich genomen om de kantine van het centrum Kunst en Erfgoed te laten floreren. Onze medewerkers verkopen broodjes, salades, soep en verzorgen de koffie- en thee service, inclusief huisgemaakte appeltaart.

Kortom: onze medewerkers voeren alle dagelijkse taken in dit bedrijfsrestaurant uit. Daarnaast verzorgen wij op aanvraag zowel recepties als lunchservice voor de bedrijven in het pand.

Risicobeperking

Het in dienst nemen van mensen met een arbeidsbeperking kan vermeende risico’s – zoals ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid – met zich meebrengen. De overheid heeft een aantal waarborgen ingeregeld om dit voor jou als werkgever zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zaffier helpt je deze waarborgen zo optimaal mogelijk in te zetten.

Waarom kiezen voor begeleid werken?

 • Gratis proefplaatsing, na de proefperiode kun je de kandidaat in dienst nemen
 • Je hebt de zekerheid van een medewerker die bij jou in loondienst is
 • Via de no-riskpolis ben je permanent verzekerd tegen financiële risico’s met betrekking tot ziekte en volledige arbeidsongeschiktheid van je medewerker. Het UWV neemt de doorbetalingsplicht van je over
 • Eventuele aanpassingen op de werkplek komen deels voor rekening van Zaffier
 • De werknemer kan onder bepaalde voorwaarden terugkeren naar Zaffier, Zaffier fungeert hiermee als vangnet
 • De jobcoach van Zaffier verzorgt de begeleiding van zowel de kandidaten als werkgever. De vorm, duur en de intensiviteit van de begeleiding wordt afgestemd op ieders behoefte

Cases

Contact