Het liefst richt jij je met jouw team op de kernzaken. Daarom kun je wel wat extra handjes gebruiken. Logisch! Wil je handwerkklussen uitbesteden, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt? Bij Zaffier beschikken we over perfect uitgeruste productieruimten en geweldige medewerkers die breed palet aan opdrachtgevers bedienen, variërend van eenmanszaken tot multinationals. Of het nu gaat om cosmeticaproducten inpakken, coderingen op verpakkingen maken, assembleren, folie-verpakken/krimpen, blister-verpakken of maatwerk: wij hebben de juiste specialisaties in huis.

Laat die klus maar aan Zaffier over!

Bekijk onze specialisaties

Neem direct contact op

Rob Neefjes

Montage en Verpakking

06 14 76 14 00

productiebureau@zaffier.nl

Van A tot Z: wij regelen het!

Een grote handwerkklus die snel moet worden uitgevoerd? Wij regelen het voor je. Staat het magazijn vol en ontbreekt het je aan de ruimte en de mensen om die ompakklus te verwerken? Breng maar naar Zaffier. Onze 380 medewerkers pakken zowel incidentele klussen als langlopende projecten op en volbrengen alle bijbehorende taken volledig naar wens!

Besteed je productiewerk uit aan de medewerkers op onze sociale werkplaats. Wij hebben de capaciteit en het machinepark om niet alleen handmatige assemblagewerkzaamheden, maar ook technische werkzaamheden uit te voeren. We begeleiden jouw order met de grootst mogelijke zorg, zodat het traject conform de gewenste kwaliteitsnormen wordt afgehandeld.

  • Zaffier is één van de grootste bedrijven in Noord-Holland qua capaciteit op het gebied van verpakkings- en assemblagewerkzaamheden.
  • Wij beschikken over gemotiveerde werkvoorbereiders die met plezier meedenken over de best passende oplossing.
  • Ons magazijn biedt een opslagruimte van 1400 pallets, waarin de producten kunnen worden opgeslagen.
  • We beschikken over eigen transportmiddelen en bieden diverse logistieke oplossingen.
  • Onze interne schoonmaakmedewerkers reinigen de ruimtes meerdere keren per dag. Er wordt vanzelfsprekend zeer hygiënisch gewerkt.
  • Wij bieden de juiste begeleiding op de werkvloer: uiterst capabele werkbegeleiders die toezien op het leveren van de juiste kwaliteit. Bovendien beschikken we over kwaliteitsmedewerkers die de kwaliteit controleren en borgen.

Wij denken mee

Bij iedere opdracht bepalen we samen wat de beste oplossing is. Eerst kijken we welke mensen het meest in aanmerking komen voor het type werk. Daarna bepalen we hoe en waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Complexe assemblagewerkzaamheden worden onderverdeeld in meerdere taken die eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Heb je liever dat we de werkzaamheden op jouw locatie uitvoeren? Dat kan. Kies voor outsourcing op jouw locatie en laat Zaffier het werk bij jou op de werkvloer uitvoeren.

De juiste mensen

Met in totaal 380 gemotiveerde medewerkers staan we bij Zaffier altijd voor je klaar. Alle werkzaamheden worden door onze teamleiders aangestuurd en met enthousiasme door onze medewerkers uitgevoerd. Onze talenten kunnen niet alleen diverse handmatige werkzaamheden perfect uitvoeren; ze bedienen met hetzelfde gemak een machine. Zo ben je altijd verzekerd van optimale processen en geweldige resultaten!

De juiste middelen

Bij Zaffier beschikken we over diverse machines om alle (verpakkings)werkzaamheden van A tot Z te kunnen verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het printen of inkjetten van labels en etiketten. Ook beschikken we over machines die producten in folie kunnen verpakken en kunnen krimpen. We stellen desgewenst ons eigen magazijn voor de tijdelijke opslag en verzending van je producten beschikbaar. Ook beschikken we over eigen transportmiddelen en staan we altijd klaar om je te helpen bij de logistieke kant van het verhaal.

Zaffier werkt

We stellen je altijd aan één duidelijk aanspreekpunt voor. De medewerkers van ons bedrijfsbureau zorgen ervoor dat jouw opdracht volgens de afgesproken planning tot een goed einde wordt volbracht. Onze teamleiders zijn LEAN-opgeleid en weten hoe ze de werkzaamheden perfect kunnen begeleiden en de afgesproken kwaliteit van de werkzaamheden kunnen borgen.

Iedereen blij

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden die je aan ons hebt toevertrouwd, optimaal worden uitgevoerd. Niet alleen kun je rekenen op waar voor je geld, wij bieden iets bijzonders. Iets dat je lang niet overal zult vinden. Bij onze afdelingen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen hebben, om wat voor reden dan ook, een stuk harder moeten knokken om aan het arbeidsproces deel te kunnen nemen. Bij Zaffier werken we samen aan een regio waarin iedereen mee kan doen.

Vanuit die gedachte begeleiden we zoveel mogelijk mensen bij het vinden en uitvoeren van werk. Want werk draagt bij aan meer plezier, levensgeluk en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kan werk je extra voldoening en zelfvertrouwen geven. Dat gun je toch iedereen? Als je jouw opdrachten aan ons uitbesteedt, draag je hier automatisch aan bij. Je geeft mensen de kans om hun eigen talenten te ontdekken en ontplooien, en dat voelt goed. Kom gerust eens bij ons op bezoek om sfeer te proeven. Je zult blij verrast zijn!

Niet alleen kun je rekenen op waar voor je geld, wij bieden iets bijzonders.

Contact