Detachering productiepersoneel ERIKS

Altijd een goede match: ERIKS is blij met personeel via Zaffier

Voorman Gerard Mackaay werkt het liefst tot aan zijn pensioen met de mensen die via Zaffier bij hem aan het werk gaan

Als voorman bij industrieel dienstverleningsbedrijf Eriks ontfermt Gerard Mackaay zich over de nieuwe werknemers die via Zaffier bij hem terechtkomen. Op de Afdeling Voorverpak legt hij ze het werk met geduld én een gezonde portie humor uit.

“Wanneer er weer een vacature op de afdeling vrijkomt, vragen we Zaffier daar een geschikte kandidaat voor te vinden. Als we tijdens het gesprek een klik voelen, volgt er een proeftijd waarin we samen met de kandidaat ontdekken of er inderdaad sprake is van een goede match. Inmiddels weten we dat Zaffier de juiste inschatting maakt en kandidaten vindt die uitstekend bij ons passen! We zijn dan ook erg blij met de medewerkers van Zaffier, ze zijn bijzonder welkom op onze afdeling. Aan de spontaniteit en gezelligheid die ze met zich meebrengen, kan iedereen wel een voorbeeld nemen!

Hoewel deze mensen te maken hebben gehad met een afstand tot de arbeidsmarkt, zijn het stuk voor stuk harde werkers die zich zelden ziekmelden. Dit draagt er zeker aan bij dat we het vinden van personeelsleden aan Zaffier willen blijven uitbesteden. Sterker nog: ik zou het liefst tot aan mijn pensioen met de medewerkers van Zaffier willen blijven samenwerken. Ze hebben mij meer werkvreugde gebracht dan ik tevoren had kunnen bedenken. Over de begeleiding vanuit Zaffier ben ik ook erg tevreden, de consulent van Zaffier staat altijd voor ons en de werknemers klaar.”

Het zijn harde werkers en spontane mensen die mij meer werkvreugde hebben gebracht dan ik me had kunnen voorstellen.

Gerard Mackaay, Eriks