Kom langs op de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen!

Zoek je een baan, stageplaats, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk? En ben je benieuwd naar wat de mooiste bedrijven uit Noord-Holland Noord doen? Veel bedrijven openen 16 tot en met 24 maart 2024 hun deuren zodat je een kijkje in de keuken kunt nemen. Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen zijn werkzoekenden, maar ook andere geïnteresseerden, van harte welkom bij vele ondernemingen in Noord-Holland Noord.

Ook dit jaar kun je bij Zaffier kijken!

Benieuwd naar wat Zaffier precies doet? We vertellen het je graag op dinsdag 19 en woensdag 20 maart van 15.00 tot 17.00 uur. We hebben den een informatiemarkt en je kunt praten met medewerkers van Zaffier. Zij kunnen je vertellen over hun werkzaamheden, maar ook over wat werken bij Zaffier echt inhoudt. Wat doen we precies? Hoe is de werksfeer? Al je vragen kun je stellen. Tussen 16.00 en 16.45 uur zijn er rondleidingen door het pand om met eigen ogen te zien welke werkzaamheden wij uitvoeren.

Locatie Noord

De open dag is dit jaar op locatie Noord, Hertog Aalbrechtweg 32 in Alkmaar. Voor de deur zijn vaak te kort parkeerplekken, daarom adviseren wij om met de fiets te komen of de auto te parkeren bij Sportcomplex Hoornse Vaart of station Alkmaar Noord. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen. Kom jij ook bij ons langs? Meld je snel aan!