Vind werk in jouw regio

Ben jij op zoek naar werk? Niet alleen staan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD) voor de deur, er zijn ook meerdere banenmarkten en evenementen.

Op volgorde van datum staan hieronder de komende banenmarkten en evenementen.

Banenmarkt Schiphol
De eerste banenmarkt is zaterdag 9 maart op Schiphol. De banenmarkt is van 10.00 tot 15.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden,
ga naar: werkopschiphol.nl/ontdek-schiphol/schiphol-banenmarkt.

Inspiratie op locatie
Op vrijdag 15 maart kan jij erachter komen of werken bij McDonald’s werkt voor jou. Wil je graag meer weten over de functie van Host(ess) en neem je graag een kijkje achter de schermen van dit fastfoodrestaurant? Meld je dan aan voor Inspiratie op locatie op vrijdag 15 maart. De dag is bij McDonald’s Alkmaar West van 14.00 tot 15.30 uur. Aanmelden kan via e-mail naar: regine.lammens@uwv.nl.

Kom Binnen bij Bedrijven Dagen
Van zaterdag 16 maart 2024 tot en met zondag 24 maart 2024 openen diverse bedrijven in Noord-Holland Noord de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD).

Wil je weten wie er mee doen of wil je ergens kijken?
Meld je aan via de website: kbbbd.nl/.

Kom kijken bij Zaffier
Ook Zaffier doet mee met de KBBBD. Op dinsdag 19 en woensdag 20 maart van 15.00 tot 17.00 uur. Heb jij je al aangemeld? We hebben een informatiemarkt en je kunt praten met medewerkers van Zaffier. Zij vertellen je over hun werkzaamheden en wat werken bij Zaffier echt inhoudt. De open dag is op locatie Noord, Hertog Aalbrechtweg 32 in Alkmaar.
Tussen 16.00 en 16.45 uur zijn er rondleidingen.
Aanmelden kan via: kbbbd.nl/bedrijf/zaffier/.

Groen is Nu Heiloo
Op donderdag 21 maart 2024 presenteert de groenbranche zich aan jou op Groen is Nu Heiloo! Wil jij weten wat het werken als hovenier, kraanmachinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, trekkerchauffeur, calculator of boswachter inhoudt? Meld je dan aan. De open dag is van 13.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website: GROEN is Nu Heiloo - Herenbos.

Banenmarkt Middenwaard
Op vrijdag 22 maart is de banenmarkt bij Middenwaard. Hoe is het om te werken bij een van de werkgevers in Middenwaard? Daar kom je achter op 22 maart. De banenmarkt is van 10.00 tot 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op: middenwaard.nl.