Stichting Startersloket en Zaffier slaan de handen ineen om (startende) ondernemers te ondersteunen

Stichting Startersloket en Zaffier bundelen de krachten in een nieuwe samenwerking om (startende) ondernemers te begeleiden op weg naar succesvol ondernemerschap. De samenwerking komt voort uit de wens om voor deze groep de ondernemerskansen en de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Door het aangaan van deze samenwerking bieden wij (oriënterende en startende) ondernemers passende persoonlijke ondersteuning. Zo zorgen we dat ze goed voorbereid van start gaan. Yaser Dara’ibaf, Clustermanager Inkomen van Zaffier: “Het Startersloket is een uitbreiding van ons huidig pakket en voorziet duidelijk in een behoefte en biedt onafhankelijke en deskundige begeleiding om deze stap richting ondernemerschap op de juiste manier voor te bereiden. Hiermee kunnen we kansen op een goede start en een succesvolle onderneming vergroten. Zo krijgt men weer grip op de eigen situatie.”

Toegevoegde waarde

Een goede voorbereiding is het halve werk en vergroot de kans op succes. Daar ligt dan ook de toegevoegde waarde van deze samenwerking, aldus Joeri Goede van het Startersloket. “Zaffier kan de eigen achterban met plannen richting het ondernemerschap nu op een concrete en praktische wijze van dienst zijn. Zowel vóór als tijdens het ondernemerschap. Wij bereiden ze stap voor stap voor op zaken die bij het ondernemerschap horen. Door aan de slag te gaan met een ondernemingsplan krijgt men ook inzicht in de (financiële) haalbaarheid van alle bedrijfsideeën. Daarnaast vergroten we door deze samenwerking de kans op succesvol ondernemerschap. Oriënterende ondernemers kunnen tijdig een weloverwogen beslissing nemen om wel of toch niet te starten met een eigen bedrijf.” 

Startpunt

Kortom, deze samenwerking is het startpunt voor klanten van Zaffier die op zoek zijn naar professionele en onafhankelijke ondersteuning gericht op het ondernemerschap. Een mooi initiatief waar inwoners uit de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Den Helder, Heiloo, Uitgeest, Landsmeer, Purmerend, Waterland, Texel en Waterland gebruik van kunnen maken. Wil je meer weten over deze dienstverlening? Neem contact op met jouw aanspreekpunt bij Zaffier of benader het Startersloket via telefoonnummer 085-488 12 33 of  info@startersloket.nl.