Nieuwe directeur Zaffier Jacco Mokveld start 1 juni

Jacco Mokveld maakt per 1 juni zijn start als directeur van de nieuw te vormen werkorganisatie. Daarin geven de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest gezamenlijk uitvoering aan de participatiewet.

Jacco Mokveld heeft een zeer brede managementachtergrond in verschillende rollen zowel binnen als buiten het Sociaal Domein. Daarin heeft hij – met succes – ervaring opgedaan met bestuurlijk vernieuwen, het verbinden van partijen en het inrichten van een organisatie. Mokveld is na gesprekken met de advies- en selectiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers en bestuurders van de betrokken gemeenten, voorgedragen voor de functie van directeur:

β€˜De selectiecommissie is van mening dat Jacco een aanvulling is voor het team van Zaffier: enthousiast, kundig, verbindend en iemand die als boegbeeld voor de nieuwe cultuur een voorbeeld kan zijn.’

De aanstelling van de nieuwe directeur geldt voor twee jaar. In die periode is de opdracht om Zaffier goed op de kaart te zetten en leiding te geven aan de organisatie . Daarbij is Mokveld verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en realisatie van de missie, visie en doelen. Natuurlijk in samenwerking met het gehele team.

We kijken uit naar een mooie samenwerking.