Kom je ook naar het Werk- en ontwikkelevent?

Zet jouw eerste stap naar omscholing of een nieuwe baan. Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) organiseert het Werk- en ontwikkelevent op 18, 25 en 27 juni.

Ontmoet opleiders, overweeg omscholing of verdere studie, en praat met hen tijdens de banenmarkt. Profiteer van gratis loopbaanadvies en cv-checks. En ontmoet werkgevers uit diverse branches. Bespreek vacatures en solliciteer direct.

Kom jij ook langs?
Bezoek het event tussen 9.00 en 12.00 uur om je carrièrekansen te verkennen. We zien je graag daar!

  • 18 juni in Alkmaar
    Theater De Vest, Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar
  • 25 juni in Den Helder
    De Kampanje, Willemsoord 63, 1781 AS Den Helder
  • 27 juni in Hoorn
    ​​​​​​​Schouwburg Het Park, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn

Meer informatie en aanmelden
Ontdek welke opleiders en werkgevers erbij zijn. Bezoek meetandgreetnhn.nl voor meer informatie. Aanmelden kan tot 12 juni voor locatie Alkmaar en tot 19 juni voor locaties Den Helder en Hoorn. Aanmelden kan voor één of meerdere dagen.

Ben je werkgever of opleider?
Ben je werkgever of opleider, en wil je je aanmelden voor één of meerdere dagen? Dat kan via meetandgreetnhn.nl.

Over WSP-NHN
Het WerkgeversServicepunt is een samenwerkingsverband van Zaffier, UWV en gemeenten. De adviseurs helpen werkgevers met oplossingen voor personeelsvragen. Daarbij kijken ze naar wat mensen wél kunnen en denken ze mee in het anders organiseren van werk. Ook weten de adviseurs van het WSP alles over subsidies en regelingen bij het aannemen van mensen. Meer informatie op www.wsp-nhn.nl.