Heb je een uitkering? En is ondernemen vanuit een sociale coöperatie iets voor jou? Zaffier nodigt je uit om dat te onderzoeken!

Lukt het niet om werk te vinden? Heb je een mooi talent, kwaliteit of idee en wil je daar zelfstandig en actief mee bezig zijn? Dan kun je misschien een bedrijf beginnen vanuit Coöperatie Lichtpunt. Op dinsdag 7 maart tussen 13.00 en 15.00 uur organiseert het Lichtpunt een informatiebijeenkomst. Je bent van harte welkom in hun pand ‘Aan de Gracht’ aan de Oudegracht 41 in Alkmaar. Meld je aan via info@lichtpunt.team.

In Coöperatie Lichtpunt werken mensen met een uitkering samen

Ieder lid heeft een eigen bedrijf. Binnen de coöperatie werk je nauw samen en versterk je elkaar door elkaar te helpen. Je kunt echt nuttig zijn voor de andere leden, voor jezelf en voor de samenleving. Fulltime of parttime ondernemen; het kan allebei in de sociale coöperatie.

Voorbeelden van wat wordt aangeboden zijn muziekles, yoga, catering en fietsreparatie. Wil je iets anders aanbieden? Bijvoorbeeld tuinieren, klussen of tekstschrijven? Het kan allemaal! Kijk eens op de website van Coöperatie Lichtpunt. Daar vind je alle informatie.

Als je gaat ondernemen binnen deze sociale coöperatie blijf je in de bijstand

Zaffier helpt je met de begeleiding, training en coaching. Het geld dat je verdient, krijg je niet op je rekening, maar kun je wel herinvesteren in jouw bedrijf. Zo bouw je op een laagdrempelige manier je bedrijf op. En wie weet lukt het om uiteindelijk zelfs uit de bijstand te gaan.

Kun je 7 maart niet, maar wil je wel graag meer weten?

Neem dan contact op met je consulent. Of bel de projectleider van het Lichtpunt, Jacqueline Boots via 06 2605 0412.