Gouden Kans project: ontdek je talenten en doe iets goeds voor een ander!

Ben jij klaar om erachter te komen wat jouw talenten zijn? Waar je energie van krijgt en hoe jij de wereld een beetje beter kan maken? Ben jij net klaar met je examens en wil je een tussenjaar nemen? Of ben je gestopt met je studie en weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Start het zoeken met het Gouden Kans Project. Speciaal voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar.

Wat ga je doen?

Je volgt in 4 maanden een trainingsprogramma en krijgt persoonlijke coaching. Je start het programma met een gezamenlijke startweek. Zo leer je elkaar en jezelf beter kennen! Daarna volg je een workshopprogramma om interesses, talenten en doelen te ontdekken en verder te ontwikkelen. Je zet je in voor een organisatie. Of je voert met jouw groepje een zelfgekozen project uit. Er is keuze uit een aantal projecten. De projecten maken sociaal en duurzaam het verschil.

Op deze manier heb je dus de kans om op een vernieuwende manier je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. En je werkt aan een sociaal en duurzaam project! Je wordt enthousiast gemaakt door lokale ondernemers.

Officieel certificaat

Voor de zomer hebben twee groepen jongeren deelgenomen. Zij ontvingen het officiƫle certificaat (een bewijs van deelname). De jongeren kijken met een goed gevoel terug op hun Gouden Kans. Ze deden ervaring op in ondernemen met trainingen als Design Thinking en Community Building. En zij kregen met persoonlijke coaching beter inzicht in hun talenten en motivaties.

Iets voor jou?

Het trainingsprogramma is voor alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Heb jij zin om erachter te komen wat jouw krachten en talenten zijn? Ben je 4 maanden lang, 3 dagen in de week beschikbaar? Kijk dan op www.goudenkansproject.nl. Hier vind je ook meer informatie.