Beter omgaan met geld door de Budgetcursus ‘De sleutel voor de toekomst’

Vindt je het lastig om met je geld om te gaan? Om je administratie bij te houden? Of bijvoorbeeld te weten op welke regelingen je recht hebt? Met de budgetcursus van Zaffier leer je dit en nog veel meer! Krijg tips en leer hoe je financieel gezond wordt. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van maximaal 2 uur. Je bent van harte welkom!

In de budgetcursus behandelen we bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

  • Hoe je jouw administratie overzichtelijk maakt.
  • Hoe je jouw inkomsten en uitgaven bijhoudt in een kasboek.
  • Op welke regelingen je recht hebt. Zoals misschien bijzondere bijstand en toeslagen.
  • Hoe het zit met verzekeringen, energie en belastingen.
  • Ook dingen zoals het bellen van bedrijven, online shoppen, goedkoop koken en andere tips om te besparen worden besproken.
  • En waar moet je allemaal aan denken als je een auto hebt?
  • Heb je kinderen? Dan is het bijvoorbeeld handig als je leert over kinderbijslag, zakgeld en bijbaantjes.

Wil je deze cursus graag doen?
Neem dan contact op met je consulent. De contactgegevens zijn bij je bekend. Of stuur een e-mail naar budgetcursus@zaffier.nl. Aanmelden kan ook via ons contactformulier. (Kies als onderwerp ‘Budgetwinkel’. Bel je liever? Dat kan naar 088 40 46 000.

Lees hieronder de ervaringen van twee deelnemers die de cursus hebben gedaan

Editha: “Deze cursus heb ik met heel veel plezier gedaan. Ik heb ontzettend veel geleerd en tips en trucs gekregen. Vooral veel info gekregen over belangrijke zaken, zoals de Belastingdienst en verzekeringen. Ik zou iedereen deze cursus willen aanraden! De kennis die je opdoet zal je zeker gaan helpen! Bedankt aan Moira en Sharona voor de goede uitleg, het luisterend oor en begrip die ze mij hebben gegeven, echt super!! Ik schrijf me nu al in voor een vervolgcursus :-) ”.

Jamila: “Als je het overzicht kwijt bent op je financiën, dan is de budgetcursus van Zaffier een aanrader. Je leert in de cursus weer grip te krijgen op je administratie. Zo heb ik geleerd hoe mijn vaste lasten en inkomsten eruit zien. Maar ook waar ik invloed op heb, en waar niet, als het om bezuinigen gaat. Ook wat je aan gemeentelijke belastingen kwijt bent en hoe alle toeslagen werken heeft mijn horizon verbreed. Naast goede begeleiding vond ik mijn mede-cursisten ook een aanvulling. Ik heb zoveel van ze geleerd. Zo kreeg ik goede tips over hoe je goedkoop boodschappen kan doen en wat je kan koken”.